Ri er førende på revision og rådgivning af fonde og foreninger i Danmark og afholder netværksmøder i markedet, målrettet fagforbund og faglige organisationer.

Netværkets faglige indhold og struktur skræddersyes af medlemmerne i fællesskab, og der debatteres konkrete problemstillinger vedrørende bl.a. nuværende og kommende lovgivning samt deles viden i gruppen om bl.a. økonomisystemer og it-anvendelse.

Deltagelse i netværk er gratis.

Netværksmøde torsdag d. 3. maj 2018 kl. 12.30 - 16.00.

I F-NET - Fagforbund og faglige organisationer - drøftes de udfordringer, branchen står over for samt nyeste trends og udviklinger inden for regnskabs-, økonomi- og skatteområdet.

Ri reviderer og rådgiver nogle af landets største fagforbund. Vores specialisters erfaringer stilles til rådighed for F-NET, således at F-NET altid er opdateret med udviklingen.

Netværket henvender sig primært til administrations-, økonomi- og regnskabschefer samt controllere i landets fagforbund eller faglige organisationer og har til formål at skabe grundlag for vidensdeling og relationer til ligestillede i andre fagforbund og faglige organisationer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Kontakt Brian, hvis du vil vide mere.

Ri Statsaut. Revisorer - CVR 53 37 19 14 - Skagensgade 1 - DK-2630 Taastrup - kbh@ri.dk - +45 43 50 50 50 -