Vi kan agere hel eller delvis regnskabsafdeling for jer

Vi assisterer med bogføring og registrering, opstilling af årsregnskaber og årsrapporter, udarbejdelse af regnskabspraksis efter bedste praksis, samt budgettering og økonomistyring. Så uanset om I er en boligorganisation, fagforening, et politisk parti eller noget helt fjerde, kan I få den bedste sparring og rådgivning hos Ri.

Ri.dk arbejder med revision og andre ydelser særligt med fokus på fagforeninger, andelsforeninger, almene boligorganisationer, politiske partier, A-kasser m.m.
 

Kundeudtalelse:

"Med Ri er man sikker på at have en revisor, der tager fat i en, hvis der er ting, som kan gøres anderledes og bedre."
- Økonomikoordinator i Finansforbundet Christian Helth Louby

Hos Ri har vi en faglig udviklingsafdeling med særligt speciale i de regnskabsmæssige problemstillinger, fonde og foreninger oplever. Her sidder specialister, der kan svare på særlige regnskabsspørgsmål for fonde og foreninger. Afdelingen er sammensat af medarbejdere med en lang og bred erfaring, fx fra intern og ekstern undervisning og fagligt arbejde i FSR – danske revisorer. Udviklingsafdelingen fungerer som en faglig ressource for vores medarbejdere, hvor de kan søge råd og sparring om komplekse regnskabsspørgsmål. På den måde sikrer vi, at vores medarbejdere altid er opdateret på den nyeste viden og har de skarpeste indsigter på regnskabsområdet.

 

Joachim Bardrum Munch
Tlf: +45 3138 2135

Book et møde

Kom og få et uforpligtende møde med en af vores specialistrådgivere om jeres udfordringer.

Kontakt