Har I overblik over skat, moms og afgifter?

Skat er komplekst for både virksomheder og privatpersoner – og naturligvis også for fonde og foreninger. Alle vil gerne betale det, de skal, til fællesskabet, men omvendt vil ingen snyde sig selv - og der er mange gråzoner. Derfor hjælper vi ikke kun med at opgøre skattepligtig indkomst. Vi rådgiver også om de vanskelige forhold for beskatning af personale- og medlemsgoder. I kan også få hjælp til at håndtere befordringsgodtgørelse, der kan være en udfordring for fx bestyrelsesmedlemmer.

”En revisor, der kender ens branche, er altafgørende vigtigt. For så ved de, at vi ikke kan løfte momsen af på samme måde, som i en almindelig virksomhed. De ved, hvilken skatteafregningspraksis, der er relevant for os.”
- Adm. direktør i Akademikernes A-kasse, Michael Valentin.

Alle de skatteforhold, I som forening skal håndtere, står vi klar til at hjælpe med. Der kommer vores ekspertise nemlig for alvor i spil. Foreningers splitmoms, lønsumsafgifter og i det hele taget momsloven og momspligtige ydelser er et felt, hvor man let kan fare vild. Hvis det sker, kan I altid ringe og få svar hos vores eksperter. I skal ikke omstilles – for vi arbejder primært med fonde og foreninger.

John Linnemann
Tlf: +45 3038 2144

Book et møde

Kom og få et uforpligtende møde med en af vores specialistrådgivere om jeres udfordringer.

Ri Statsaut. Revisorer - CVR 53 37 19 14 - Skagensgade 1 - DK-2630 Taastrup - kbh@ri.dk - +45 43 50 50 50 - Privatlivspolitik -