Har I overblik over skat, moms og afgifter?

Skat er komplekst for både virksomheder og privatpersoner – og naturligvis også for fonde og foreninger. Alle vil gerne betale det, de skal, til fællesskabet, men omvendt vil ingen snyde sig selv - og der er mange gråzoner. Derfor hjælper vi ikke kun med at opgøre skattepligtig indkomst. Vi rådgiver også om de vanskelige forhold for beskatning af personale- og medlemsgoder. I kan også få hjælp til at håndtere befordringsgodtgørelse, der kan være en udfordring for fx bestyrelsesmedlemmer.

Ri.dk arbejder med revision og andre ydelser særligt med fokus på fagforeninger, fonde, andelsforeninger, almene boligorganisationer, politiske partier, A-kasser m.m."

Alle de skatteforhold, I som forening skal håndtere, er vi klar til at hjælpe med og her kommer vores særlige kompetencer og ekspertise nemlig for alvor i spil. Foreningers splitmoms, lønsumsafgifter og i det hele taget momsloven og momspligtige ydelser er et felt, hvor man let kan fare vild. Hvis det sker, kan I altid ringe og få svar hos vores eksperter. I skal ikke omstilles – for vi arbejder primært med fonde og foreninger.
 

Kundeudtalelse:

"Med Ri er man sikker på at have en revisor, der tager fat i en, hvis der er ting, som kan gøres anderledes og bedre."
- Christian Helth Louby, Økonomikoordinator, Finansforbundet
Michael Sølund
Tlf: +45 2986 6973

Book et møde

Kom og få et uforpligtende møde med en af vores specialistrådgivere om jeres udfordringer.

Daniel Strandbech
Tlf: +45 3138 2146

Book et møde

Kom og få et uforpligtende møde med en af vores specialistrådgivere om jeres udfordringer

Simon Ahlbom Riisager
Tlf: +45 3138 4919

Book et møde

Kom og få et uforpligtende møde med en af vores specialistrådgivere om jeres udfordringer

Kontakt