Effektiv og skarp revision

Revision er ikke bare revision. Hos Ri ser vi også revision som en årlig anledning til at kaste et ekstra blik på foreningen og sikre, at alt også fremadrettet er, som det skal være. Det er din garanti for, at du kan arbejde med god samvittighed og eventuelt optimere dine metoder og arbejdsgange.
 

Kundeudtalelse:

”Når man skal skifte revisor, er det ofte noget med, at man skal bruge lang tid på at sætte folk ind i, hvordan den forening, man nu sidder i, fungerer. Der har det været vores klare opfattelse og oplevelse, at vi har haft en samstemmende idé om, hvordan regnskabet og revisionen skal foregå. Så skiftet til Ri er gået utroligt gnidningsfrit.”
- Økonomikoordinator i Finansforbundet, Christian Helth Louby.

Hos Ri får du et erfarent landsdækkende revisionsteam, der er specialiseret i fonde og foreninger – det betyder, at vi kan skabe mest muligt værdi for netop din organisation. Vi arbejder effektivt, dynamisk, risiko- og fremtidsorienteret.

En nærværende revisor
Det vigtigste for os er, at vores kunder får det bedste af det bedste. Derfor sørger vi for, at vores revision ikke kun er effektiv, men også nærværende for jer som organisation. I bliver løbende orienteret om processen, og hvis vi støder på udfordringer undervejs, får I besked med det samme, så vi hurtigt kan overkomme dem. Derudover sørger vi for at se fremad for jeres organisation, så vi minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Landsdækkende revision i konstant udvikling
Hos Ri udvikler vi os hele tiden. Vi arbejder konstant på at blive endnu bedre, og vi sørger for, at vores revision er den mest effektive – ikke mindst for vores kunder. Vi tilbyder landsdækkende revison i Købenahvn, Odense og aarhus.

Vores konstante udvikling gør, at vi bruger den nyeste teknologi og ikke går på kompromis med vores revisionsværktøjer. Udveksling af dokumenter sker via Ri-SecureShare (RSS) – det er en fuldstændig sikker måde at udveksle dokumenter både internt og eksternt i en digitaliseret verden. På den måde kan du trygt overføre fortrolige informationer, selv persondata.

 

Joachim Bardrum Munch
Tlf: +45 3138 2135

Book et møde

Kom og få et uforpligtende møde med en af vores specialistrådgivere om jeres udfordringer.

Kontakt