13. september 2021: A/B-NET netværksmøde

I A/B-NET - Netværk for andelsboligforeninger - drøftes de udfordringer, branchen står over for samt nyeste trends og udviklinger inden for regnskabs-, økonomi- og skatteområdet. Netværket henvender sig til bestyrelsesmedlemmer og deltagelse er gratis.

Netværksmøde mandag d. 13. september 2021

I A/B-NET - Netværk for andelsboligforeninger - drøftes de udfordringer, branchen står over for samt nyeste trends og udviklinger inden for regnskabs-, økonomi- og skatteområdet.
Netværket henvender sig til bestyrelsesmedlemmer og deltagelse er gratis.

Kom og bliv klogere på effekten af ”Blackstone” §5.2, når vi sammen med Arbejdernes Landsbank og SWE-ejendomsadministration sætter fokus på følgende:
Hvilken betydning har det for andelskronen i din andelsboligforening og for dig som andelshaver? Hvorfor er rettidig omhu vigtig ved fastsættelse af foreningens andelskrone? Hør hvilke parametre, som det er vigtigt at have for øje, når værdien af andelskronen fastsættes.

Dagsordenen er som følger:

  • Registrering og kaffe/kage
  • Velkomst
  • Andelskrone – holdninger, tradition eller objektive kriterier v/SWE-ejendomsadministration
  • Pause
  • Hvorledes optages ejendommens værdi i årsregnskabet afhængig af valgt model v/Ri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
  • Hvad betyder andelskronen for dine lånemuligheder som forening/andelshaver, v/ Arbejdernes Landsbank
  • Afslutning
  • Netværk med tapas samt vin/vand. Vi hører gerne fra dig, hvis du er allergiker, vegetar eller veganer, således, at vi kan sørge for den rette forplejning.

Da der er et begrænset antal pladser, vil der denne gang kun kunne tilmeldes 2 bestyrelsesmedlemmer pr. forening efter princippet først til mølle.

I er som altid meget velkomne til at byde ind med emner til dagsordenen til registreret revisor Jørn Andersen på mail [email protected] 

Vi glæder os til at se jer alle!

Kontakt Mia for uddybning og rådgivning


Frist for tilmelding til dette event er overskredet.

Kontakt os på mail [email protected] for eventuel sen tilmelding

Se kommende begivenheder her

Hent kalenderfil (virker til de fleste programmer)

Tilføj til Google Kalender

Se læringsmateriale
Kontakt