It-revision og digitalisering

Verden er i konstant og lynhurtig udvikling – især på det digitale område. Flere og flere dele af samfundet og foreningslivet digitaliseres, og den digitale disruption stiller hele tiden nye krav til organisationers it-systemer. Ri kan hjælpe jer med at møde disse krav og følge med udviklingen. 

Ri.dk arbejder med revision og andre ydelser særligt med fokus på fagforeninger, andelsforeninger, almene boligorganisationer, politiske partier, A-kasser m.m.

Hvorfor vælge Ri?

- Vores it-rådgivere er førende inden for specialiseret it-rådgivning af fonde og foreninger, herunder it-revision. Vi har en lang og solid erfaring, og vi kender de systemer og ressourcer, vores kunder bruger. Det er det, der gør os til førende it-eksperter på foreninger. Vi har en innovativ tilgang og er konstant på forkant med de nyeste branchetrends og udviklinger.

Vi har fulgt mange af de største og mest komplekse it-systemer, som danske fonde og foreninger bruger, siden systemerne blev skabt. Det giver os en unik viden på området. Samtidig kender vi de komplekse regler for it, som fonde og foreninger skal følge. Kombinationen af vores viden om it-systemer og indgående kendskab til it-reglerne er netop det, der gør Ri til den bedste revisor og rådgiver for jer.
 

Kundeudtalelse:

"Ri er i øjenhøjde med sine kunder, og dermed også den optimale sparringspartner, når hverdagens regnskabsmæssige udfordringer skal adresseres."
- Rasmus Ø. Møller, Økonomi- & It-Chef, Fagbevægelsens Hovedorganisation

Hvad kan vi hjælpe med?
Vi rådgiver foreninger og fonde om nutidens og fremtidens digitalisering og it- og medlemssystemer. Vi hjælper også med at planlægge, hvordan I kan implementere fremtidige systemer.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Test af eksisterende it-løsninger og medlemssystemer
  • Hjælp til at udvælge, indkøbe og implementere nye medlemssystemer, så I er parate til forandring
  • Hjælp til at få de bedste arbejdsgange og bedste kontaktflade med medlemmerne i kraft af digitalisering
  • Hjælp til it-sikkerhed, herunder fx kontrol af systemer til sikkerhedskopiering
  • Analyser og rådgivning, der sikrer, at I overholder alle dele af persondataloven og EU’s nye persondataforordning

Vi løser mange forskellige opgaver inden for it-rådgivning – ovenstående liste er få af mange blot eksempler på, hvordan vi kan hjælpe jer. 

 

Joachim Bardrum Munch
Tlf: +45 3138 2135

Book et møde

Kom og få et uforpligtende møde med en af vores specialistrådgivere om jeres udfordringer

Kontakt