Skatterådgivning udført af Ri, statsautoriserede revisorer

Får specialiseret skatterådgivning hos Ri. Med mere end 100 års erfaring med revision og rådgivning af det danske foreningsliv, kan Ri tilbyde et branchekendskab ingen andre kan! Skab værdi for din organisation og kontakt en af vores rådgivere her.

 

Skatterådgivning i udvikling

I en globaliseret verden med et flydende og aktivt marked, oplever vi, at også skattelovgivningen ofte må ændre sig for at kunne følge med den konstante udvikling. 

Skatteoptimering og skatterapportering bliver gradvist mere omfangsrige opgaver og kan ofte virke uoverskuelige for mange virksomheder og organisationer.

Hvis ordene: skat, moms og afgifter ofte forbindes med panderynker og nervøse trækninger i jeres organisation, kan en af vores kompetente skatterådgivere føre jer sikkert igennem den jungle, der er skatte-, moms- og afgiftsregler.

 

Rådgivning i mere end 100 år

Hos Ri har vi rådgivet foreninger, fagforeninger, andelsboligforeninger, ejerforeninger, almene boligorganisationer, frivillige foreninger og en lang række af forskellige organisationstyper i mere end 100 år. Med de mange års erfaring, har vi opnået et indgående kendskab og en stor viden om de forhold, som helt specifikt berører foreningslivet i Danmark.

Denne specialiserede viden gør, at vores skatte- og momseksperter kan levere specialrådgivning i øjenhøjde.

Skatterådgivning

 

Hvad kan vores skatterådgivere hjælpe med?

Vores skatterådgivere kan fx hjælpe med at kortlægge nøjagtigt de skatteforhold, der gør sig gældende for jeres organisation med henblik på at optimere skattebetalingen mest muligt fx ved at undersøge, om I udnytter alle de fradrag, som I er berettiget til. Det kunne fx være:

  • Konsolideringsfradrag
  • Fradrag for almenvelgørende uddelinger
  • Formueadministrationsbidrag
  • Fællesadministrationsfradrag
  • Relevante fradrag i den erhvervsmæssige indkomst

 

Udover at kunne rådgive om specifikke skatteforhold vedrørende jeres organisation, kan vores skatteeksperter også rådgive i forhold vedrørende:

 

Skatterådgivning pris

Når vi skal købe noget, hvad enten der er tale om en vare eller en ydelse, er det helt store spørgsmål altid: ”Hvad skal det koste?”
 

Det er ikke helt lige til at svare på, hvad skatterådgivningen koster. Vores rådgivere har en fast timepris og den samlede pris for rådgivningsydelsen fastsættes ud fra mange forskellige parametre – fx tidsforbrug, opgavens omfang og kompleksitet, hvor meget du selv bidrager med osv.
 

Hvis du står i den situation, at du har brug for rådgivning i en sag om skat, moms eller afgifter m.v., så tag kontakt til en af vores rådgivere, der kan give dig et overslag over forventet tidsforbrug og honorar på opgaven.

Skatterådgivning pris

 

Mere end blot rådgivning:

Hos Ri tilbyder vi også – udover rådgivning – kurser i skat, moms eller afgifter. Vi bestræber os på at tilbyde tidssvarende og skræddersyede kurser til netop de udfordringer, som I måtte støde på i det daglige arbejde i jeres forening og organisation.

 

Hvad end I måtte have behov for et heldagskursus eller blot et gå-hjem-møde, så tag fat i en af vores rådgivere og få et kursus, der er skræddersyet til lige netop jeres behov.
 

Kontaktinformationer

Har du behov for rådgivning eller kunne du tænke dig at vide mere om hvad vi lige netop kan tilbyde dig eller din organisation, så tag endelig fat i en af vores kompetente rådgivere og hør nærmere.
 

Kontakt