Ri - førende i rådgivning og revision af fonde og foreninger

Vores medarbejdere har en helt unik indsigt i fonde og foreninger samt socialøkonomiske virksomheder.

Du vil opleve rådgivning, der har fokus på at levere ekspertviden om primært fonde og foreninger.
Din organisation vil løbende blive opdateret, ikke blot på ny lovgivning, men også på udvikling inden for medlemsudvikling, medlemsdata, nye trends og værktøjer til effektiviseringer samt digitalisering.
For os er det en selvfølge, at holde dig ajour med det sidste nye inden for skat, moms, it og forretningsudvikling. 

Du vil opleve, at dit team af revisorer og rådgivere følger op på sager, og at de i det hele taget engagerer sig i at gøre deres allerbedste for dig i et tæt og stabilt samarbejde.

Du vil blive inviteret til vores unikke netværksmøder og kurser, hvor vi underviser og sætter dig i forbindelse med ligesindede samt giver adgang til ny vigtig viden om, hvordan man driver en organisation effektivt i takt med at omverdenen udvikler sig. 


Ri og FN's Verdensmål

Ri arbejder aktivt med mange af FN’s verdensmål. En arbejdsindsats som vi anser som værende grundlæggende anstændighed, ordentlighed og sund fornuft.

Hver dag stræber vi efter at udligne ulighed, skabe anstændige jobs og kvalitetsuddannelser. Vi har et vågent øje på ligestilling og opbygningen af stærke relationer, ligesom vi har en tydelig og implementeret officiel politik, hvad angår diskrimination og trivsel.

 

Ri om diskrimination

Hos Ri er enhver form for racisme, forskelsbehandling, sexsisme eller anden diskrimination ikke acceptabel.

Dette omfatter, men er ikke begrænset til, køn, kønsudtryk, seksuel orientering, handicap, politisk anskuelse, etnicitet, social baggrund eller religion.

Ri er for alle, og vi ønsker en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, hvor alle føler sig som en del af fællesskabet. Som medarbejder hos Ri betyder det, at hvis man ønsker det, kan man trygt tale om sit privatliv - også som LGBTQ+-person. Ingen LGBTQ+-personer bør opleve homofobi eller diskrimination hos Ri.

 

Ri støtter

Ri støtter følgende organisationer: Team Rynkeby, Parasport Danmark, Knæk Cancer, Danmarks Indsamling og Taastrup FC.

 

100 års jubilæum

Oktober 2020 fejrede vi vores 100 års jubilæum. I den anledning sammensatte vi en bog som beskriver Ri's udvikling, vores dygtige medarbejdere, vores kunder og samfundet der omgiver os.
Læs den her.

Jubilæum Om os.jpg

 

Læs jubilæumsbog

 

 

Kontakt