27-09-2022

 

Erhvervsstyrelsens tilskudspuljer til SMV-virksomheder med ansøgningsfrist i efteråret 2022

Erhvervsstyrelsen har oprettet en række tilskudspuljer til rådgivning om digitalisering med henblik på at øge de små og mellemstore virksomheders produktivitet og eksport. 

Som følge af Brexit-aftalen har Erhvervsstyrelsen også oprettet en række tilskudspuljer til de små og mellemstore virksomheder, som er udfordret økonomisk på baggrund af denne aftale. 

Erhvervsstyrelsen har nu offentliggjort åbningsdatoer for ansøgning på de kommende tilskudspuljer for SMV-virksomheder, hvilket omfatter: 

Følgende tilskudspuljer til rådgivning om digitalisering, der er åben for ansøgning netop nu:

  • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr. inden for digital omstilling, automatisering eller e-handel.
  • Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr. om digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, således at du kan få styr på dine data, processer og systemer, f.eks. gennem en certificerings- eller mærkningsordning.

Følgende tilskudspuljer til rådgivning om digitalisering, der er åben for ansøgning i oktober:

  • Ansøgningsfrist 3. oktober: Tilskud til Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr. hvis du har tanker om at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel.
  • Ansøgningsfrist 10. oktober: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr., hvis du ønsker at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, e-handel eller automatisering. 

Er din virksomhed derimod ramt økonomisk på baggrund af Brexit-aftalen, er der en række tilskudspuljer, du kan ansøge om, hvis ansøgningsfrist er i november. Dette er følgende:

  • Ansøgningsfrist 7. november: Tilskud til privat rådgivning om e-eksport på 100.000 kr. til at starte eller styrke din virksomheds e-eksport, hvis din virksomhed er udfordret som følge af Brexit. 
  • Ansøgningsfrist 28. november: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr. til privat rådgivning til at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, e-handel eller automatisering, hvis din virksomhed er udfordret som følge af Brexit.
  • Ansøgningsfrist 28. november: Tilskud til investerings- og rådgivningsstøtte på op til 500.000 kr. til investering i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger (op til 450.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000 kr.) til at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport. hvis din virksomhed er udfordret som følge af Brexit. 

Du kan læse yderligere om ovennævnte tilskudspuljer, jf. link: Tilskudspuljer i SMV:Digital i 2022 (smvdigital.dk).


Hvis du har spørgsmål til de forskellige tilskudspuljer, er du velkommen til at kontakte os. 

Kontakt